Designløsninger
- designløsninger skræddersys efter behov
Referencer
- individuelle grafiske værdier
Firmaprofil
- corporate identity der matcher virksomheden
Textmateriale
- textmateriale der understøtter designet
Outsourcing
- tæt samarbejde i produktionsperioden
Kontakt
- kontakt for synliggørelse af din virksomhed

OUTSOURCING


Outsourcing 'in-house' er en mulighed for at udlicitere design af reklamemateriale og alligevel få opgaverne løst i virksomheden. Reklamedame® arbejder 'in-house' hos den pågældende virksomhed i produktionsperioden og medbringer nødvendig hardware og software.

Løsningen betyder et tæt samarbejde mellem Reklamedame® og virksomheden i produktionsperioden. Når reklamematerialet bliver tilrettelagt og designet 'in-house' kan virksomheden parallelt følge designprocessen, indkalde til møder med kort varsel og i det hele taget være tæt på reklamematerialets tilbliven.

Når jeres virksomhed beslutter at samarbejde med Reklamedame® gentagne gange, vil samarbejdet blive mere attraktivt, idet Reklamedame® for hver designopgave får større indsigt i virksomheden og dens eksisterende reklamemateriale og dermed uden større forberedelse og research kan gå i gang med en hvilken som helst designopgave... og når en er designopgave er løst, er Reklamedame© væk fra både kontor og lønningsliste – indtil næste gang.
 

© ALLE RETTIGHEDER RESERVERET: REKLAMEDAME® 1999 - 2018