Designløsninger
- designløsninger skræddersys efter behov
Referencer
- individuelle grafiske værdier
Firmaprofil
- corporate identity der matcher virksomheden
Textmateriale
- textmateriale der understøtter designet
Outsourcing
- tæt samarbejde i produktionsperioden
Kontakt
- kontakt for synliggørelse af din virksomhed

FIRMAPROFIL


Reklamedame® udvikler og designer corporate identity, der matcher virksomheden og dens behov. Kort fortalt kan corporate identity beskrives som den måde, hvorpå virksomheden opfatter sig selv og ønsker det visuelt vist for modtageren i diverse reklamematerialer. Det handler om at skabe individuelle grafiske værdier, hvori virksomheden eller produktet synliggøres og skiller sig ud fra konkurrerende virksomheder eller produkter. En corporate identity er vigtig for alle typer og størrelser af virksomheder og den skal matche det niveau, der er brug for... hverken mere eller mindre.

Virksomhedens reklamematerialer skal gøre indtryk på modtageren og designet skal være skræddersyet til den målgruppe, virksomheden henvender sig til. Modtageren skal fra første blik opnå en fornemmelse af virksomheden eller produktet og samtidig bekræftes både visuelt og med ord i at være 'havnet' det korrekte sted.

Reklamedame®'s primære opgave er at udvikle og designe corporate identity enten 'fra bunden' eller som en 'opstramning' eller 'færdiggørelse' af en påbegyndt identitet. Det vigtigste er et gennemarbejdet ensartet og genkendeligt grafisk udtryk med stærke og relevante texter, der understøtter og signalerer virksomheden eller produktet samt styrker kommunikationen til målgruppen.

Reklamedame® blev etableret den 1. april 1999 af Inge Thormann. Arbejdet foregår hovedsageligt fra matriklen på Østerbro, men også 'in-house' hos virksomheder og store dele af året designes og skrives der fra kontoret i Italien.

INGE THORMANN
INDEHAVER & ART DIRECTOR

© ALLE RETTIGHEDER RESERVERET: REKLAMEDAME® 1999 - 2018