Designløsninger
- designløsninger skræddersys efter behov
Referencer
- individuelle grafiske værdier
Firmaprofil
- corporate identity der matcher virksomheden
Textmateriale
- textmateriale der understøtter designet
Outsourcing
- tæt samarbejde i produktionsperioden
Kontakt
- kontakt for synliggørelse af din virksomhed

DESIGNLØSNINGER


Reklamedame© skræddersyr designløsninger efter behov, så de synliggør virksomheden eller produktet og tilpasses den målgruppe, virksomheden henvender sig til. Dertil kommer tydelig sammenhæng og genkendelse de forskelllige reklamematerialer imellem. På den måde sikres virksomheden en corporate identity, der understøtter produktet eller virksomhedens budskab.

Designløsningen kan være en corporate identiy, der opbygges 'fra bunden' og indeholder alle de typer af reklamemateriale, som virksomheden har behov for. På den måde sikres virksomheden at signalere korrekte og ensartede grafiske værdier. Men løsningen kan også være en 'opstramning' eller en 'færdiggørelse' af en eksisterende corporate identiy for at sikre, at der er sammenhæng og genkendelse de forskelllige reklamematerialer imellem.

Til nyopstartede virksomheder, samt mindre virksomheder, der ønsker et redesign af deres corporate identity tilbyder Reklamedame® enkelte startpakker:

Startpakke I er en 'køreklar' corporate identity til nyopstartede virksomheder bestående af: design af logo, 1.000 visitkort, 2.000 brevpapir, 1.000 kuverter, website; forside + fem sider, email-signatur, 1 års DK-domæne og hosting samt designguide. Kr. 19.995 excl. moms

Startpakke II er en mindre startpakke indeholdende: design af logo, 1.000 visitkort, website; forside + fem sider. Kr. 10.499 excl. moms
 

© ALLE RETTIGHEDER RESERVERET: REKLAMEDAME® 1999 - 2018